Luk fuldskærm
Granvej 3, 6990 Ulfborg
På Granvej 3 i Sdr. Nissum, tæt på Nissum Fjord, Husby Klitplantage og Vesterhavet, finder du denne etplans villa, med en god planløsning. Huset er løbende blevet moderniseret og fremstår pæn og vel indbydende, og er beliggende på rolig villavej, i gåafstand til børnepasning, fritidsaktiviteter og dagligvareindkøb.
Sdr. Nissum er et velfungerende lokalsamfund, og er beliggende i et naturskønt område med mange gang-/løbe- og cykelstier, hyggelige jollehavne ved fjorden, samt gode fritidsaktivitets tilbud i Multihallen.

Huset er opført i røde sten, hvide plastik vinduer fra 2002 og oprindelig eternittag. Indrettet med: Bryggers med hvidt inventar fra 2014, bord arrangement med vask, og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Dejligt køkken/alrum med HTH-inventar fra 2012, som ligger i åben forbindelse med stue, hvor der er udgang til terrasse og have. Alrummet er et dejlig stort og lyst rum, som fungerer som husets samlings-/opholdsrum, med god spiseplads samt plads til sofagruppe.
Derudover er der et fint børneværelse med fast skab og laminatgulv fra 2017, samt soveværelse med gode faste skabe og laminatgulv fra 2017. Endvidere pænt mindre badeværelse med gulvvarme og godt udnyttet med badekar med bruser og lyst inventar fra 2017.

Til huset hører desuden garage, med redskabsrum, og have udlagt i græs, hvor der er mulighed for at lave mange gode uderum. Fliser i indkørslen er skiftet 2020/2021. Alt i alt et rigtig pænt og vel indbydende hus, som løbende er renoveret og som fremstår helt indflytningsklar. Huset har mange anvendelsesmuligheder, da den netop kan benyttes som både helårshus eller som fritidsbolig, da der ingen bopælspligt er på ejendommen.

Kunne Granvej 3 i Sdr. Nissum være noget for dig, så kontakt Mette, Liselotte eller Mogens hos BoligOne for en fremvisning.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 115 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 817 m2
Garage 26 m2
Sagsnummer 802-0008
Type Villa
Opført 1974
Energimærke D

Mette Kirstine Ørts Josephsen

Ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering