Luk fuldskærm
Granvej 18, 4684 Holmegaard
Velkommen indenfor på Granvej 18: En dejlig gedign og rummelig villa, der, af sælger, blev opført i 1969. Sælger har gennem alle årene vedligeholdt og passet godt på huset.

Villaen er beliggende i et godt kvarter i Fensmark tæt på Stenskoven og med et sikkert og godt udbygget stisystem så familiens børn kan komme sikkert til både skole, sportshal og daginstitution. Fensmark Superbrugs ligger i gåafstand fra boligen, mens Næstved Storcenter kun ligger få minutters bilkørsel fra boligen. Naturligvis er der også gode busforbindelser til Næstved i umiddelbar nærhed af boligen.

Huset er opført i flotte røde sten, der også pryder flere endegavle indenfor i boligen. Grunden er på hele 900 m2 og er indrettet som en lukket have med flere gode terrasseanlæg og overdækning til de kølige sommeraftener.

Boligen byder blandt andet på 4 gode værelser, en dejlig vinkelstue med masser af vinduer og en stor skydedør til den sydvendte terrasse. Bryggerset er yderst anvendeligt med sin gode størrelse og med direkte adgang til det fine køkken. Køkkenet er holdt i flotte og tidsløse hvide elementer.
Der er 2 gode badeværelser i boligen, begge med bruseniche.

Huset ligger pænt tilbagetrukket på grunden og I kan, udover den dejlige have, glæde jer over en god lukket garage.

Granvej 18 er det perfekte valg til den store familie, der efterspørger en komfortabel og funktionel bolig med en eftertragtet beliggenhed.

Kontakt os for en fremvisning

Information om boligen

Bolig 168 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 900 m2
Garage 23 m2
Udhus 18 m2
Sagsnummer 2736-906
Type Villa
Opført / Ombygget 1969
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering