Luk fuldskærm
Godthåbs Alle 25, 4700 Næstved
For enden af den hyggelige og lukkede Godthåbs Allé, finder du denne smukke murstensvilla og tidligere danseskole fra 1902 på hele 165 m2.
Grunden er helt perfekt for en dejlig bygrund på 457 kvm.
Bag husets smukke facade gemmer der sig skønheder indefra og hele vejen ud i haven. Er du en del af en større familie, er der også mulighed for at udvide beboelsesarealet betragteligt da lokalplanen tillader en bebyggelsesprocent på hele 60%.

Du vinkes først ind i entréen, hvis gang både fører til en beundringsværdig stor stue, der trækker tæppet væk under de fleste gæster med dejligt lysindfald fra de romantiske bondehusvinduer. Stuen er i dag med åben forbindelse til et godt værelse, men har I brug for værelset, kan der nemt re-etableres endda med egen indgang fra entrèen.

For enden ad gangen finder I et af husets pæne toiletter og ikke mindst det fornemme køkken, med synlige bjælker og højt til loftet. Her blandes god og moderne stil smukt med det rå og romantiske. Fra køkkenet er der adgang til huset bryggers og endnu et forrygende rum der fremstår i boligstandard og har en smuk udsigt til den hyggelige have.

Adgang til villaens 1. sal sker fra entréen ad den utrolig smukke og elegante trappe.
1. salen rummer en lille repos og to skønne og indretningsvenlige værelser. Det ene værelse er så stort, at det kan deles i to gode værelser, hvis I har brug for dette.
Derudover byder 1. salen på luksusbadeværelse med brus til de travle morgener og et skønt spa, hvor du kan nyde livet og forkæle sjælen.

Den hyggelige byhave er beplantet med alt hvad en familie kan drømme om; en fliseterrasse til de solrige aftener og en overdækket terrasse til de mere regnfyldte dage.

Huset er beliggende i hjertet af Næstved og du skal blot snøre skoene for at nyde byens pulserende liv med specialforretninger, cafeer, restauranter. Den flotte havnepromenade helt ud til den hyggelige Pouls Vig er i gåafstand fra villaen.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 165 m2
Antal rum 5
Etager 2
Grund 457 m2
Udhus 20 m2
Overdækning 12 m2
Sagsnummer 2736-853
Type Villa
Opført / Ombygget 1902
Energimærke D

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering