Luk fuldskærm
Gertrud Rasks Vej 140, 9210 Aalborg SØ
- Rolige omgivelser tæt på byen
- For enden af lukket vej med adgang til grønne områder og lille skov
- Fantastisk udsigt over Østerådalen og store dele af byen
- Lækkert køkken fra ca. 2016
- Nyere tagpaptag
- Massive bøgeparketgulve
- Funktionel indretning

Området:
På Gertrud Rasks Vej har du parkeringsplads lige uden for døren, og du er tæt på skole, institutioner, indkøb, motorvejsnet og Østerådalen. Her er cykelafstand til centrum, AAU og Gigantium samt gode busforbindelser. Bebyggelsen er omkranset af smukke grønne arealer.

Ejendommen:
Boligen ligger på toppen af Gertrud Rasks Vej, og er opført i gule teglsten med nyere tagpaptag samt. Hyggeligt indgangsparti med god udhusplads. Skøn lukket sydvestvendt have med udgang til store grønne plæner med blandt andet legeplads.

Indretning:
Entre med trappe til 1 sal. Under trappen er der et godt depotrum. Lækkert køkken fra ca. 2016 med hvide skabselementer. Hyggelig lys stue med bøgeparketgulv og udgang til den ugenerede lille have. Første sal er indrettet med to gode regulære værelser med god udsigt. Stort rummeligt soveværelse med god skabsplads. Badeværelse med hvidt mosaikgulv og hvide fliser på vægge og med bruseniche.

Ring 20 33 55 50 og bestil en uforpligtende fremvisning af denne dejlige bolig.

Information om boligen

Bolig 90 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 123 m2
Udhus 9 m2
Sagsnummer 843-1329
Type Villa
Opført 1965
Energimærke C

Mogens Vinther

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering