Luk fuldskærm
Gerthasminde 53, 5000 Odense C
I det skønne og attraktive Gerthasminde, eller "Det engelske kvarter" som det også kaldes, finder du dette skønne og lyse halve dobbelthus med hyggelig gårdhave. Områdets beliggenhed er uovertruffen. Der er gåafstand til både Ansgar anlæg, Munke Mose og alle byens kulturtilbud og muligheder for shopping eller cafébesøg. Derudover, så er der flere skoler inden for gå- og cykelafstand. Parkeringsmulighederne er også ganske gode, både for beboere og gæster til området, hvis du stadig har brug for bil, når du bor så centralt.

Huset byder på hele 190 etagemeter. Heraf 124 lyse kvadratmeter, der er virkelig godt udnyttede. Når du træder ind i entréen og ser den flotte svunge trappe og lysindfaldet, fornemmer du straks stilen og charmen i huset. Fra entréen træder du ind i en dejlig lys og rummelig stue, der udover adgang til en nedsænket stue eller værelse også giver adgang til den virkelig hyggelige spisestue/alrum med klassiske høje paneler. Som en ekstra lækker detalje, udover de flotte radiatorskjulere, så er der stilfuld indmuret brændeovn, med glas, så man kan nyde flammerne både fra stuen og spisestuen. Køkkenet er af nyere dato, men holdt i en stil, der passer til et hus fra 1929.
Det skal også nævnes at der, naturligvis, er toilet på såvel stueplan som i kælder i supplement til det flotte badeværelse på 1. salen.
Førstesalen byder på rummeligt repos, 2 virkeligt gode og charmerende værelser, praktisk walk-in closet samt lækkert badeværelse med kar i træ.
Kælderen på 66 m² er ligeledes lys og meget anvendelig, men dog ikke godkendt til beboelse. Der er 2 store rum, der bl.a. er indrettet som pænt og praktisk bryggers, hvor der også er brus samt gode muligheder for opbevaringsplads. Der er også godt viktualierum. Det der dog overrasker mest, er det lækre og lyse opvarmede "værelse" med fyrretræsgulve og udgang gennem dobbeltdøre til gårdhave og terrasse.
I gårdhaven er der godt skur med overdækning.

Alt i alt en god mulighed for at erhverve sig et lækkert og charmerende hjem med en fantastisk beliggenhed.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 124 m2
Kælder 66 m2
Antal rum 5
Etager 3
Grund 173 m2
Udhus 4 m2
Sagsnummer BOSR2200
Type Villa
Opført 1929
Energimærke D

Sebastian Rasmussen

Indehaver - ejendomsmægler, MDE Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering