Luk fuldskærm
Gadsbøllevej 136, 5492 Vissenbjerg
Drømmer du om livet med smukke natur helt tæt på, men samtidig med skønne naboer og hyggen ved sociale arrangementer i nærområdet?! Så er livet i en landsby som Andebølle helt sikkert svaret! Her er masser af arrangementer fra den lokale og meget aktive landsby forening med bla. Vandrestier, Halloween aften, gymnastik, fællesspisning og meget mere.
Den store træterrasse giver god mulighed for, at man kan sidde med kaffen og nyde udsigten til børnene lege på den nyligt opførte legeplads ASIM, som med virkelighedstro kopier af dyr og planter giver mulighed for leg og læring. Legepladsen ligger ind til grunden, så de små ikke skal krydse vejen for en hurtig tur på pladsen.
Skolebussen stopper ca. 50 m fra ejendommen og kører til Vissenbjerg skole, hvor der ligeledes er gode handlemuligheder. Der er 4 km til Vissenbjerg og 6,5 km til den gode handelsby Aarup, som har alt fra apotek, tøjforretning til guldsmed og 4 dagligvare forretninger samt egen togstation. Der er kun få km til to motorvejsafkørsler, hvilket gør at turen på de ca. 16 km til Odense hurtigt er klaret.

Den charmerende villa er renoveret løbende fra 2004 til nu og fremstår i rigtig god stand. Landstilen er holdt med sine bondehusvinduer og sorte blanke tag, der er lagt op i 2008. Stilen er holdt igennem huset med et klassisk hvidt landkøkken samt almuegerigter og fodlister. Ejendommen er rummelig og hyggelig med køkkenet som hjertet i huset, hvilket giver en rigtig god dynamik og flow igennem huset.

Ejendommen er indrettet med overdækket vindfang ved hoveddøren, som leder dig ind i entréen. Fra entré er der adgang til kontor/værelse samt til den store og rummelige stue. Stuen er med gulvvarme og egetræsparket. Fra stuen adgang til ejendommens 1. sal og er i åben forbindelse med køkkenet. Køkkenet har ca. 3,8 m til loftet som er godt oplyst at de 8 dæmp bare spot. Gulvet er med lyse klinker og gulvvarme. Fra køkkenet er der adgang til stort soveværelse samt til bryggers. Bryggers er med masser af bordplads samt praktisk nyt vinylgulv i imiteret egetræ. Fra bryggers adgang til den store træterrasse (2020) med swimmingpool og til badeværelse med gulvvarme, bidet og ny brusekabine.

1.sal med repos hvorfra der mod vest er et stort værelse med halvvæg i OSB som inddeling. Væggen kan hurtigt fjernes, da den er sat midlertidig sat ind. Fra repos mod øst et hyggeligt værelse med udsigt over legepladsen og adgang til uudnyttet loftrum.

Der er indlagt Fibernet.

Kontakt mig allerede i dag for en fremvisning. Telefonen er åben mellem 8 og 22.

Information om boligen

Bolig 177 m2
Antal rum 5
Etager 2
Grund 1125 m2
Udhus 4 m2
Sagsnummer BOSR2120
Type Villa
Opført 1939
Energimærke C

Sebastian Rasmussen

Indehaver - ejendomsmægler, MDE Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering