Luk fuldskærm
Frederiksgade 85 1, 8700 Horsens
Denne skønne ejerlejlighed er beliggende centralt i Horsens. Efter blot fem minutters gang i grønne omgivelser når du centrum, hvor byens hyggelige kultur og cafeliv kan nydes. Gå afstand til indkøb, offentlige transportmuligheder samt Forum Horsens, som har masser af idrætsfaciliteter og kultur tilbud.

Lejligheden fremtræder pæn og indflytningsklar. Ejendommen er løbende blevet vedligeholdt med bla. tag fra 2019 og facaderenovering i 2022.

Indeholder lys entre/mellemgang.

Stort soveværelse.

Rummeligt barneværelse.

Lækkert badeværelse med bruseniche, gulvvarme og vaskemaskine.

Ejendommens hjerte er stuen, der både rummer spise- og tv-afdeling. Her er højt til loftet, hvilket giver en god rumfornemmelse samt flere vinduespartier, der giver et godt lysindfald. Endvidere kan nævnes en flot udsigt over Horsens.

Spisekøkken med god skabsplads og udgang til den skønne altan på 16 m2.

Udover en spændende ejendom er der eget depotrum i kælderen. Her er også rummeligt fælles kælderrum samt baghave med hyggelige terrasseforhold
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 96 m2
Antal rum 3
Etager 1
Grund 367 m2
Altan 16 m2
Sagsnummer 27352109
Type Ejerlejlighed
Opført 1932
Energimærke C

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering