Luk fuldskærm
Fortevej 1, 8700 Horsens
I Stensballe finder du denne unikke villa, der igennem årene er blevet moderniseret og fremtræder velholdt og indflytningsklar.

Der er få minutter ad børnevenlige veje til skole, børnehave og vuggestue. Også få minutters gang fra ejendommen ligger rideklubben, golfbanen, sportshallen og fodboldbanerne med et væld af fritidsaktiviteter.

Her er endvidere kort afstand Stensballeskov og Husodde strand som har skønne badeforhold. Indkøb ligger på den anden side af gaden og der er få minutters kørsel til Horsens centrum.

Ejendommen indeholder en flot entre med svungen trappe til 1 sal. Her er teknikområde med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Lækkert lyst køkken, med god skabsplads, alt i hårde hvidevarer, og masser af fine detalier.

Stor vinkelstue med spise og tv-afdeling. Her er højt til loftet, hvilket giver en god rumfornemmelse, samt store vinduer som giver et godt lysindfald. (ekstra værelse kan nemt etableres såfremt der er behov for dette).

Lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

1 sal indeholder et lækkert soveværelse med walk-in-closet (ekstra værelse kan nemt etableres såfremt der er behov for dette).

Stort værelse/multirum.

Haven er et kapitel for sig. Her er flere gode terrasser. Haven er nem og vedligeholdelsesvenlig. Her er gode parkeringsforhold og plads til børn og leg.

Ejendommen råder også over et depotrum samt et udhus med plads til værkstedsforhold.

Bestil en fremvisning , hvis du ønsker at opleve en velholdt villa med sjæl og charme.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 120 m2
Antal rum 5
Etager 2
Grund 625 m2
Udhus 10 m2
Udhus 17 m2
Sagsnummer 27352190
Type Villa
Opført 1905
Energimærke C

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering