Luk fuldskærm
Forårsvej 1, 4700 Næstved
Velkommen til Forårsvej 1: Her kan I flytte ind, slappe af og bare nyde det!

Vil I bo i et attraktivt område i Næstved, med kort afstand til centrum og tæt på skole, indkøb og børnehave? Så kig med indenfor på Foråsvej, hvor vi kan byde velkommen til denne flotte bolig på ialt 130 etagemeter fordelt på kælder og stueplan. Foråsvej er desuden en stille vej, med minimal trafik.

Dette dejlige hjem har en god indretning, hvor alle m2 er udnyttet på den bedste måde. Både ude og inde fremstår boligen velholdt og er flot moderniseret indenfor de seneste år.

I bydes velkommen indenfor i en flot lys entre, indrettet med trappeforløb til underetagen. Køkkenet er med hvide grebsfrie låger, integrerede hårde hvidevarer og kogeø. Køkkenet ligger i åben forbindelse til den lyse stue. Fra stuen er der udgang til den store vestvendte træterrasse og videre ned i haven. Til sidst kan nævnes et soveværelse med skabsvæg indrettet med nem adgang til det ene af husets to dejlige toiletter.

Den 2. afdeling i underetagen er højloftet, tør og fremstår i boligstandard. Her findes 2 disponible rum, et godt bryggers med lyse elementer og vaskesøjle. Dertil kommer et lækkert badeværelse med brus. Der er direkte ind- og udgang til haven via underetagens bryggers. Alle disponible rum fremstår med vinduer.

Tilhørende ejendommen er en nem og hyggelig, solrig have udlagt til græs og nemme bede, med fokus på hyggelige stunder og samvær. Dertil kommer et godt skur og en skøn morgenterrasse. Foran huset tager haven sig smukt ud med flot flisebelægning, stenbed og plads til parkering.

Søger I en indflytningsklar bolig, så sig endelig til, vi er klar med nøglerne og viser jer indenfor alle ugens 7 dage!
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 65 m2
Kælder 65 m2
Antal rum 2
Etager 0
Grund 706 m2
Udhus 16 m2
Sagsnummer 2736-765
Type Villa
Opført 1953
Energimærke B

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering