Luk fuldskærm
Fodbygårdsvej 73, 4700 Næstved
Nu kan denne lækre villa i det populære og eftertragtede Digtervejskvarter blive jeres.~ Villaen har en rigtig god og børnevenlig beliggenhed på en lukket stikvej og med gode stisystemer i området, bl.a. under 500 meter til Lille Næstved Skole afd. Karrebækvej, hvor der også ligger en rigtig god sportshal til mange forskellige sportsaktiviteter.

Villaen fremtræder i lys og morderne stil og er løbende blevet moderniseret. Der er lyse gulve over det meste og listelofter overalt.~ Haven er et helt kapitel for sig selv, med en dejlig skøn og ugenert grund med masser af udendørsmiljø, herunder skal det flotte terrrasse-anlæg med poolen i centrum naturligvis fremhæves, men også~ shelter, udendørsbruser, anneks til overnattende sommergæster samt flere gode hyggekroge, gør denne have helt unik.

Inde venter jer en bolig, hvor alt fremtræder meget velholdt. Her venter en stue, der består af den oprindelig stue og en skøn tilbygning fra 2003 med masser af lysindfald. Sammen udgør de en stor dejlig stue, der danner rammer for et godt og hyggeligt familieliv. Fra stuen er der udgang til en lækker sydvendt fliseterrasse.

Stuen er i åben forbindelse til boligens køkken, hvor der er fundet plads til en god spiseplads.~ Køkkenet er renoveret og har blandt andet fået udskiftet låger i 2010 og fremtræder i lyse farver og gode materialer.

Dertil får du glæde af 3 gode værelser, et flot renoveret badeværelse fra 2016 med gulvvarme og et godt bryggers med egen indgang og bord- og skabsplads.
Endvidere medfølger en dejlig carport og udhus m.m.~
Lyder denne lækre villa som noget for jer, så bestil en fremvisning på tlf. 21 122 123.

Information om boligen

Bolig 137 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 770 m2
Carport 40 m2
Udhus 8 m2
Udhus 9 m2
Sagsnummer 2736-657
Type Villa
Opført 1978
Energimærke D

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering