Luk fuldskærm
Fodbygårdsvej 65, 4700 Næstved
Velkommen til denne skønne villa beliggende på en lukket stikvej i det eftertragtede Digtervejskvarter i Næstved. Dette område er kendt for sin børnevenlige atmosfære, tætte forbindelser til skoler og sportsfaciliteter samt den naturskønne Herlufsholmskoven med Susåen løbende gennem skoven.

Ejendommen præsenterer sig flot og moderne efter en omfattende renovering i 2019 og er klar til indflytning med hurtig overtagelse. Du mødes af en lys og indbydende atmosfære, hvor det nyere HTH køkken fra 2019 åbner op til en skøn lys stue med direkte adgang til terrassen, som er sydvendt og perfekt til afslappende øjeblikke.

Boligen byder desuden på en praktisk indretning med entre, et pænt badeværelse med bruseniche, et bryggers med egen indgang samt to børneværelser og et soveværelse, der sikrer plads til hele familien.

Udendørs vil du finde en flot anlagt indkørsel, carport og et udhus, der tilføjer ekstra funktionalitet til ejendommen. Selvom haven kræver lidt kærlig hånd, giver den, nye ejere, mulighed for at skabe deres eget grønne paradis.

Denne bolig er en perfekt ramme for livet i et attraktivt kvarter med alt, hvad hjertet begærer. Tag det næste skridt mod dit drømmehjem, og book en fremvisning i via vores hjemmeside eller ring på 21 122 123.

Information om boligen

Bolig 105 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 822 m2
Carport 19 m2
Sagsnummer 1077
Type Villa
Opført / Ombygget 1977
Energimærke D

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering