Luk fuldskærm
Fodbygårdsvej 21A, 4700 Næstved
Er I på udkig velholdt bolig med en central beliggenhed i Næstved, så er dette nydelige rækkehus sølle ti minutters gang fra centrum måske netop det, I søger. Boligen er lys og indbydende, mens udelivet kan leves i på en lækker fliseterrasse i en lille, overkommelig have orienteret mod vest. Huset er beliggende i særdeles eftertragtet bebyggelse, opført i en meget flot arkitektonisk stil af det anerkendte Olsen-Huse.

Der er blot få hundrede meter til det nærmeste supermarked, ligesom både skole, børnepasning, fritidsfaciliteter samt offentlig transport ligger i kort gåafstand. På under ti minutter kan I gå ind til byens hyggelige butiks- og caféliv, og trænger I til et afbræk fra den travle hverdag, ligger både Susåen og Herlufsholmskoven heller ikke mere end en lille gåtur fra adressen.
Huset er desuden placeret på en stille, blind vej i det attraktive Digtervejskvarter, som ikke kun udmærker sig ved nærheden til byens tilbud, men også er kendt som et fredeligt og familievenligt område.

Du bliver budt velkommen ind i husets entre, som har plads til opbevaring af overtøjet. Herfra kan du tilgå husets stue, køkkenalrum, bryggers og badeværelse.
Boligens rummelige stue er i lyse toner, med et lyst klinkegulv og udgang til boligens terrasse. Stuen vil føles særdeles større, grundet den åbne forbindelse til køkken-alrummet, hvilket indbyder til samvær og nærhed og må betegnes som boligens hjerte.
Køkkenet der er af ældre dato, er velholdt og af gode, lyse materialer. Når man opholder sig i køkkenet, har man stadig den gode forbindelse med alrummet og stuen, hvor eventuel lektiehjælp kan foregå samtidig med madlavningen.
Fra stuen kan du tilgå et godt værelse, der ligesom resten af boligen er lyst.

I alrummet finder du trappen til 1. salen, hvor der i dag er indrettet 2 gode værelser. Her vil man nemt kunne sammenlægge dem til et stort rum, eller nedtage væggene til det ene værelse og skabe mere plads.

Lyder dette rækkehus som noget for dig, så kontakt os på tlf. 21 122 123 for en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 115 m2
Antal rum 4
Etager 0
Grund 315 m2
Sagsnummer 2736-538
Type Villa
Opført 1978
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering