Luk fuldskærm
Figenvej 133, 4700 Næstved
Drømmer du om at bo tæt på skov og natur, hvor egern, fasaner og andre af skovens dyr kommer på besøg i haven, mens du stadig vil have en adresse beliggende inde i byen, tæt på indkøb, skole og fritidsaktiviteter?

For enden af en blind vej, finder du denne arkitekttegnede villa, som er beliggende på en god hjørnegrund med udsigt direkte ud til eng og skov, hvor der er lagt vægt på en anderledes indretning med udgangspunkt i detaljer, rummelighed og råderum, som let kommer til udtryk i villaens åbne fællesrum og forskudte planer.

Boligen indeholder en stor entré, bryggers, stort og lyst køkken alrum, med et oprindeligt Unoform køkken med kogeø i lyse elementer, der står flot og velholdt. Alrummet er rummeligt og lyst, med udgang til en sydvendt fliseterrasse, ekstra udvidet opholdsrum og god plads til spisebord. Alrummet er i halvåben forbindelse til boligens opholdsstue, som er lys og har plads flere sofakroge. Fra stuen er der desuden udgang til en terrasse.
Dertil kommer 3 gode værelser, som alle er hævet, 2 flotte badeværelser og en 1.sal med 2 gode rum, som er oplagt til indretning af kontor.
I villaen er alle vinduer og døre udført i kernetræ, der er gulvvarme og nye energiruder fra 2020.

Ude venter en fin anlagt have, med flot beplantning, flisebelægning hele vejen rundt om huset og terrasser mod syd, øst, nord og vest. Derudover er der en god carport, hvor du kan undgå at blive ramt af regnen når varerne skal bærers i huset.

På Figenvej vil du være placeret på en lukket villavej i et børnevenligt kvarter. Skole, daginstitution, gymnasie og fritidsaktiviteter ligger alt inden for cykelafstand, mens du med 10 minutter på gåben kan gå en tur igennem skoven og nyde naturen.

Interessen for ejendommen er stor, hvorfor den sælges i en budrunde med frist 26-11-2022 kl. 12.00. Kontakt venligst ejendomsmægler for materiale til brug for afgivelse af bud.

Information om boligen

Bolig 173 m2
Antal rum 4
Etager 0
Grund 775 m2
Carport 52 m2
Sagsnummer 2736-560
Type Villa
Opført 1986
Energimærke A2010

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering