Luk fuldskærm
Fagotvej 15, 4700 Næstved
Er I på udkig efter en dejlig moderniseret villa med en suveræn beliggenhed i Holsted Nord, så har vi fornøjelsen af at kunne præsentere jer for Fagotvej 15. Her er det ikke kun musikken der spiller….

Ejendommen er beliggende nær naturskønne områder ved Vridsløse, og med Næstved Storcenter og Susåskolen lige i nærheden. Meget børnevenligt på lukket vej uden gennemkørende trafik, grønt område og sikkert stisystem til skole og Næstved Storcenter.

I får her en superflot og moderne ejendom som løbende er blevet moderniseret og fremstår nymalet og med nye gipslofter og spots overalt.

Huset har en fantastisk indretning: Entre og bryggers med adgang til lyst Invitakøkken og alrum, som er renoveret med bl.a. elektrisk ovenlys vindue med regnecensor (2022), malet låger og ny flot bordplade, herfra også udgang til flot sydvestvendt træterrasse. Børneafdeling med 2 gode børneværelser og eget badeværelse. Kontor. Skøn lys stue samt soveværelse med skabe og herfra adgang til forældrebadeværelse.

Ejendommen er godt isoleret, opvarmes med naturgasfyr fra 2018 og udstyret med gulvvarme overalt. Der er opsat nye termostater og telestater i 2022. På loftet er etableret praktiske hylder til opbevaring, men også det store isolerede udhus/værksted giver muligheder for opbevaring eller hobbyrum / motionsrum. Herudover ekstra redskabsskur, som dog ikke er noteret på BBR.

Haven er flot anlagt med flisebelagt indkørsel og flot - flot træterrasse.

Vi håber ejendommen har vakt jeres interesse og glæder os til at fremvise denne flotte ejendom, bestil blot en fremvisning på 21 122 123 eller på vores hjemmeside.

Information om boligen

Bolig 130 m2
Antal rum 4
Etager 0
Grund 800 m2
Udhus 19 m2
Sagsnummer 2736-915
Type Villa
Opført / Ombygget 2003
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering