Luk fuldskærm
Englodden 18, 9370 Hals
Dette flotte velholdte dobbelthus er ideel som bolig både for den ældre beboer samt det unge par, da huset er indrettet i et plan med egen carport med udhus og ugeneret vestvendt gårdhave, som kræver et minimum af vedligeholdelse.

Ejendommen er opført i røde mursten med rødt tegltag og er roligt beliggende i lukket boligområde.

Du kan parkere din bil i egen carport, hvorfra der er adgang til selve boligdelen, som indeholder en rummelig entre med god plads til overtøjet. Herfra er der adgang til stort lyst badeværelse med stor bruseniche - nyere toilet samt nyere vaskesøjle. Lige overfor finder du soveværelset med virkelig god skabsplads - flot parketgulv og ludbeh. træloft. Den store lyse stue med tilsvarende gulv og loft har et skønt lysindfald og giver adgang til den ugenerede overdækkede terrasse og den skønne vestvendte flisebelagte gårdhave. Køkkenet er med lyse elementer og i åben forbindelse med stuens spiseafdeling. Fra stuen adgang til godt børne-/gæsteværelse.

Til andelsboligforeningen er der tilknyttet et fælleshus indeholdende 2 værelser med køkken og bad, som kan lejes af andelshaverne for et beskedent beløb, hvis man skulle have behov for indkvartering af f.eks. overnattende gæster.

Boligen er indrettet helt uden spildplads med optimal udnyttelse af boligarealet.

Ring 20 33 55 50 for en uforpligtende fremvisning allerede i dag.

Information om boligen

Bolig 88 m2
Antal rum 3
Etager 1
Grund 5237 m2
Carport 23 m2
Sagsnummer 843-1407
Type Andelsbolig
Opført 2003
Energimærke C

Mogens Vinther

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering