Luk fuldskærm
Enghavevej 5, 4700 Næstved
Enghavevej 5 i Næstved: Et skønt byhus med masser af muligheder og helt bestemt et godt alternativ til bylejligheden.

Enghavevej er et godt køb og I vil få en bolig med gode mulighed for at sætte jeres eget præg. I får her en dejlig ejendom med en beliggenhed tæt på centrum, Herlufsholmskoven og ikke mindst tæt på stationen.

Ejendommen indeholder 115 kvm beboelse plus en masse gode kvadratmeter og muligheder i form af gode disponible rum i boligens kælder.

Boligen indeholder i stueplan en lille entrè med indgang fra den hyggelige Enghavevej, 2 stuer ensuite, et badeværelse samt et godt køkken hvorfra der er udgang til den lille hyggelige have. Det er fra havesiden, det er oplagt, at bilen parkeres og familiens udeliv leves.
Fra boligens entre er adgang til huset 1. sal, der indeholder en god repos, et lille toilet samt 3 gode værelser. Fra det ene værelse er der udgang til en god altan med en fin udsigt mod Næstved centrum.

Kælderen er, som resten af huset, fuld af muligheder for familien, der er vild med god plads. Her er både bryggers og vaskefaciliteter, værksted med udgang til haveområdet og andre gode rum. Lofthøjden er varierende i kælderdelen, hvilket giver en sjov kant til ejendommen.

Ejendommen fremstår med fin træbeklædt facade mod syd og er i det hele taget et rigtig fint byhus med masser af muligheder.

Information om boligen

Bolig 115 m2
Kælder 60 m2
Antal rum 5
Etager 3
Grund 201 m2
Sagsnummer 2736-868
Type Villa
Opført / Ombygget 1905
Energimærke D

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering