Luk fuldskærm
Elverhøjvej 21, 4684 Holmegaard
Velkommen indenfor i dette flotte andelsrækkehus, der er placeret som et enderækkehus.
Huset byder blandt andet på et skønt stort opholdsrum med godt lysnindfald og to værelser så her er god plads til børnefamilien eller til jer, der gerne vil flytte i en mere overskuelig bolig.

Med til huset hører integreret carport med udhus samt en nem og lukket, hyggelig flisebelagt baghave indrettet som en stor sydvendt uforstyrret terrasse. Ejendommen er placeret med kort afstand til Fensmark Brugs, skole og idrætshal og ønsker I en tur til Næstved Storcenter eller ZBC, så ligger det kun få minutters kørsel fra adressen.

Boligen har gulvvarme overalt og ude fremstår haven med store flisearealer og vedligeholdelsesnem. Dertil kommer en dejlig integreret carport med gennemgang til skur og haven bag huset.

Ejendommen indeholder: entrè, to gode værelser begge med indbyggede skabe, et flot badeværelse med bruseniche, et godt bryggers og et flot køkken med plads til indretning af en lille spiseplads.
Boligens hjerterum er den store, indretnings venlige stue med flot dobbeltdør og udgang til terrassen. Dertil kommer det flotte vinduesparti, der giver et fantastisk lysindfald i stuen.

Ejendommen er beliggende i en god og solid andelsforening. Ejendommen kan overtages hurtigt.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning på telefon 21 122 123

Information om boligen

Bolig 107 m2
Antal rum 3
Etager 1
Carport 28 m2
Sagsnummer 2736-617
Type Andelsbolig
Opført 2005
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering