Luk fuldskærm
Elverhøjsvej 11, 4700 Næstved
I Holsted Nord kan vi nu byde velkommen til denne velholdte 1-plansvilla med cykelafstand til indkøb, skole og daginstitution.

Ejendommen fra 1963 præsenterer sig flot med hvidpudset facade og en hyggelig forhave med terrasse samt en god indkørsel med lys. Villaen er løbende vedligeholdt og er ekstra isoleret i vægge og loft.

Inde venter dig 95 veldisponerede kvadratmeter og en planløsning der giver mulighed for hygge og samvær i den ene side af huset, mens værelserne er placeret i den modsatte.

Boligens store, lyse stue må betegnes som boligens hjerterum og samlingspunkt. Stuen er særdeles indretningsvenlig og her er indrettet både sofakrog og en spiseplads.

Stuen er i åben forbindelse til det flotte, lyse køkken, som er holdt i lyse og gode materialer. Her vil man nemt kunne være flere om madlavningen og underholde familie eller gæster i stuen.

Villaen har dertil 3 gode værelser, der alle tilgås fra fordelingsgangen, der deler huset. Herfra kan du også tilgå et flot badeværelse. Til sidst finder du et flot bryggers med bord- og opbevaringsplads samt egen indgang.

Ude venter en hyggelig forhave med en god terrasse vendt mod syd. Derudover venter en stor lukket baghave omkranset af hæk og hegn og et drivhus, der har været anvendt som en lille udestue.

Lyder denne flotte villa som noget for dig, så kontakt os på tlf. 21 122 123
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 95 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 735 m2
Garage 20 m2
Drivhus 7 m2
Sagsnummer 2736-673
Type Villa
Opført 1963
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering