Luk fuldskærm
Elmevej 30, 5210 Odense NV
Med rigtig god beliggenhed op til grønt område, finder du denne rummelige 1-plans villa, der netop har fået nyt tag. Huset er også blevet efterisoleret og malet, så det præsenterer sig rigtigt flot i den skønne og velplejede have. Haven er med flere kroge og terrasser, så du altid kan følge solens bane.

Udover den skønne have, så byder ejendommen også på mange andre ting. Der er gode parkeringsmuligheder, både i garagen, i carporten eller på en af de andre pladser. Så her er både plads til dig og dine gæster. Det samlede etageareal er på hele 183 m², hvor de 154 m² er boligareal og de sidste 29 m² er garage.

Her er rigtig gode muligheder for at forøge antallet af værelser, hvis du ønsker. Uanset om du inddrager en af de 2 rummelige stuer eller fører det ene af de 2 store soveværelser tilbage til 3 værelser, som oprindeligt. Her er også hyggeligt spisekøkken i vinkel, der ligger praktisk for entréen og det store bryggers, hvis du skulle vælge at gå ind igennem garagen. I forlængelse af garagen, er der et godt "kontor"
De to stuer er lyse og rummelige med god plads til både langbord og sofagruppe og har begge udgang til terrasse. Den ene overdækket.
Husets klinkebadeværelse er rummeligt og med bruseniche.

Der er cykelafstand til det meste. Med Langesøstien tæt ved, når du hurtigt Centrum, ligesom der er kort afstand til gode dagligvarebutikker omkring Korup Centret, bageri, pizzeria mv. Der er sikker vej gennem tunnel, både til institutioner, Korup skole og alle faciliteterne omkring Korup Kultur- & Idrætscenter. Har du behov for motorvejen, er der kun ca. 10 min. kørsel til Blommenslyst-tilkørslen.
Du kommer ind til Centrum på ca. 15 min. i bil. Omtrent det samme som på cykel via stien.

Nysgerrig?
Så ring allerede i dag og bestil en fremvisning. Telefonen er åben alle dage mellem 8 og 22.

Information om boligen

Bolig 154 m2
Antal rum 5
Etager 1
Garage 29
Grund 719 m2
Carport 20 m2
Sagsnummer BOSR2124
Type Villa
Opført 1963
Energimærke C

Sebastian Rasmussen

Indehaver - ejendomsmægler, MDE Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering