Luk fuldskærm
Ellegårdsvej 13, 4684 Holmegaard
På Ellegårdsvej 13 i Fensmark ligger denne flotte og velholdte villa fra 2001. I 2018 indrettede sælger en fantastisk 1 sal i boligen, så i dag råder denne skønne familievilla over hele 219 boligkvadratmeter og en stor dobbelt garage med automatisk portsystem.

Indenfor får I glæde af en fordelagtig planløsning og ude kan I nyde en skøn have med masser af stemning, gode hyggekroge og ikke mindst flotte flisearealer og en stor flisebelagt indkørsel. Boligen er beliggende roligt som det sidste hus på stikvejen og uden gennemgående trafik men med adgang til veludbygget stisystem.

Villaen er placeret på en 943m2 stor lukket hjørnegrund med god beplantning. Villaen fremtræder indflytningsklar og opvarmes med varmepumpe (Energimærke A2010). Ejendommen besidder endvidere solceller.

Store rum og masser af lysindfald er grundlæggende i denne ejendom, der i stueplan byder på en stor flot entrè, med trappe til 1. salen, et godt badeværelse samt et fint gæstetoilet og et godt bryggers. Stueplanet indeholder derudover et flot køkken med flotte, moderne grebsfrie elementer, 2 værelser samt 2 dejlig store og sammenhængende stuer, hvorfra, der fra den ene, er direkte udgang til boligens udestue og videre ud i den sydvendte have.
Fra køkken og bryggers er der udgang til den vestvendte have, hvor I kan nyde aftensolen på den hyggelige terrasse

På 1. salen kan I glæde jer over en lys repos, to gode værelser, et flot badeværelse samt en stort soveværelse. Alle rum med godt lysindfald fra de store skråvinduer.

Overalt fremstår boligen velholdt og med fine gulve, lyse lofter og vægge og de sprossede vinduer passer rigtig godt i stilen til dette flotte træhus, der på alle måder opfylder nutidens moderne families behov.

Vi glæder os til at byde jer indenfor på Ellegårdsvej i Fensmark, så book os for en fremvisning på tlf 21 122 123.

Information om boligen

Bolig 219 m2
Antal rum 7
Etager 0
Grund 943 m2
Garage 40 m2
Sagsnummer 2736-663
Type Villa
Opført 2001
Energimærke A2010

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering