Luk fuldskærm
Egernvej 18, 7860 Spøttrup
Nu har du chancen for, at erhverve et rigtigt sommerhus på 56 kvm og anneks med 3 ekstra sovepladser og toilet. Huset er højt beliggende, ugenert med randbevoksning i form af træer og buske og der er udsigt til Limfjorden.

Huset er med overdækket veranda, stor stue med åben adgang til køkken. Herudover er der soveværelse, kammer og badeværelse - ialt 4 sovepladser, heraf køjeseng.

Her er masser af hygge og charme, det helt rigtige sted for en afslappende ferie eller weekendophold.

Der er flere skønne terrasser, hvorfra solen og sommeren kan nydes i fulde drag. Grunden er stor, 1.703 kvm, og med gamle træer - her får man virkeligt følelsen af, at være i pagt med naturen.

Området indbyder til det gode ferie liv med tæt afstand til idylliske Gyldendal Havn, hvor bådplads kan lejes. Der er 5 minutters gang til anlagt sandstrand og købmanden findes i nærområdet få km væk. Området ved Hostrup Strand har udover en dejlig badestrand også legeplads og bold bane.

Kort sagt et sommerhus der er den perfekte ramme for ferier og som base for ture rundt i Sallings sommerland, vandsport og fisketure på Limfjorden. Mulighed for lejeindtægt ved udlejning i de attraktive sommermåneder. Der er heller ikke langt til de populære byer, Skive og Holstebro, hvor der er masser af gode shoppingmuligheder og cafeer.

Lyder dette sommerhus tilbud som det helt rigtige for dig? Så glæder vi os til at byde dig velkommen på Egernvej 18.

Går du i salgstanker er du også meget velkommen til at bestille en gratis salgsvurdering af din bolig.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 56 m2
Antal rum 3
Etager 1
Grund 1703 m2
Sagsnummer 801-2565
Type Fritidshus
Opført 1960
Energimærke

Mogens Kragh

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering