Luk fuldskærm
Danavej 31, 4700 Næstved
Charmerende villa attraktivt beliggende på Danavej 31 udbydes nu til salg.
Villaen rummer 128 spændende og velindrettede boligkvadratmeter i forskudt plan, samt en god, tør og anvendelig dyb kælder på 50 kvadratmeter.

Boligen præsenterer sig med et flot klassisk og stilrent udtryk og har i de seneste år gennemgået en modernisering, der omfatter blandt andet tegltag fra 2023, nye døre og vinduer fra 2023, udhæng i vedligeholdelsesfrit materiale, udvendige spots samt en flot brændeovn som supplerende varmekilde.

Planløsningen i boligen er optimal for den lille familie, hvor I bydes velkommen i den flotte entre, der fremstår med et smuk moderne gulv, som går flot i tråd med moderigtige akustikpaneler.
Boligen indeholder desuden et stort køkken med masser af plads til indretning af familiens spiseafdeling. Fra køkkenet træder I direkte ud på 60 m2 store træterrasse, der er etableret i 2023 og hvorfra I har et skønt view over matriklens lukkede og hyggelige have. Skulle i få lyst til at etablere et vildmarksbad på terrassen, har sælger forberedt til dette. Kun fantasien sætter grænser for jeres anvendelsesmuligheder.

Hjemmets store vinkelstue udstråler varme og en indbydende atmosfære med de store vinduespartier, der lukker dagslyset ind og giver en forfriskende forbindelse til familiens udeliv i haven. Fra entreen er der tre trin op til en lille repos, der fordeler husets værelsesafdeling med 3 gode værelser og et ældre badeværelse. Fra det ene af værelserne er der udgang til en lille sydvendt altan.
Kælderen supplerer boligarealet i ejendommen godt og ligger med åben og direkte adgang fra husets entre. Kælderen har egen indgang og rummer gode muligheder. Kælderen er i dag indrettet med flere disponible rum samt et stort bryggers.

Med en beliggenheden på Danavej kommer I til at bosætte jer tæt på det meste. Næstved Centrum, den fritlagte Suså, indkøbsmuligheder, offentlig transport, skole, gymnasium, sportshal og Næstved Arena er blot nogen af de ting, familien vil nyde godt af at have indenfor gåafstand.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 128 m2
Kælder 50 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 689 m2
Sagsnummer 2736-991
Type Villa
Opført / Ombygget 1956
Energimærke D

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering