Luk fuldskærm
Buen 10, 8783 Hornsyld
Spændende, indflytningsklar villa med en fantastisk udsigt til naturskønne omgivelser!

På en 1644 m2 stor grund, på roligt og børnevenligt vænge i Bjerre, ligger denne dejlige villa som løbende er vedligeholdt og moderniseret.

Bjerre er kendt for et rigtig godt sammenhold og et aktivt foreningsliv, Der er gå-afstand til fantastisk natur, så som Bjerge skov, der har fantastiske MTB-ruter. Derudover finder man indkøbsmuligheder, slagter, populær svømmehal, lægehus og idrætsfaciliteter ca. 5 min. kørsel fra villaen. Desuden bør nævnes, at der kun er 5 min. kørsel til Horsens og ca. 10 min. kørsel til motorvej E45.

Villaen er bygget af den lokale murermester Erling Jørgensen i 1973 og er løbende vedligeholdt med bl.a. nye vinduer i 2008 og 2021.

Ejendommen indeholder en lys entré med marmorgulv.

Husets hjerte er køkkenalrummet, der kan rumme de store familiesammenkomster. Her er gulvvarme, adgang til kælder samt en fantastisk udsigt til marker og skov.

Hyggelig stue med brændeovn til de kolde vinteraftener. Her er udgang til solgården og igen den skønne udsigt.

Værelsesafdelingen indeholder 2 gode værelser (ekstra værelse kan nemt etableres), samt lækkert badeværelse med bruseniche og væghængt toilet.

Kælderen er delvist godkendt til beboelse og passer perfekt til teenagere. Her er barneværelse samt 2 gode disponible rum. Lyst badeværelse med badekar og håndklædevarmer. Her er endvidere bryggers med egen indgang.

Til villaen hører en stor, lukket dobbelt garage med flere muligheder, og en dejlig have der indbyder til leg og boldspil med hele familien. Derudover en dejlig stor terrasse hvor solen kan nydes med grillen tændt.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 175 m2
Kælder 105 m2
Antal rum 5
Etager 2
Grund 1644 m2
Sagsnummer 27352202
Type Villa
Opført 1973
Energimærke D

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering