Luk fuldskærm
Brombærsvinget 10, 4684 Holmegaard
Vi har fået fornøjelsen af, at udbyde Brombærsvinget 10. Et smuk og funktionel Lind og Risør hus i 1. klasses kvalitet.

Villaen, der er beliggende helt rigtigt på grunden, er spækket med kvalitet og tager sig utrolig flot ud med sine smukke blødstrøgne sandfarvede mursten, integreret garage og det flotte tag med vingesfalstagsten i en skøn naturrød farve.

Overalt opvarmes boligen med gulvvarme (fjernvarme) og indeholder 150 moderne boligkvadratmeter. I får naturligvis også leveret et godt indeklima via ejendommens Nilan ventilationsanlæg.

Med en fantastisk beliggenhed i Fensmark, finder I Brombærsvinget, som er en lukket villavej i et børnevenlig kvarter og tæt på skov- og naturområde..

Villaen fremstår yderst velholdt med sine smukke ege lamelparketgulve, Rationel vinduer og døre og mange indbygningsspot, der samlet giver et fuldendt og stilfuldt look gennem hele boligen.

Villaen er indrettet så der fra husets hjerte; det smukke køkken/alrum, er adgang til boligens 4 værelser og til den store åbne stue, hvor der er frit udsyn til den hyggelige have fra de store gulv til loft vinduer. Det dejlige master bedroom, har via en lækker gennemgangs garderobe adgang til det flotte forældre badeværelse. Husets andet badeværelse ligger med adgang fra huset hjerte og tæt på de 2 store børneværelser

Køkkenet emmer, med sin moderne indretning, af kvalitet og god stil. Det samme gør sig gældende i den indbydende entrè, hvor skabsarrangementets kombination af ynde og funktionalitet er flot integreret.

Ude kan I glæde jer over en lukket skøn have med terrasser og udeområder i en skøn forening af græs, flisebelægning og træterasse.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 150 m2
Antal rum 5
Etager 0
Garage 59
Grund 765 m2
Sagsnummer 2736-833
Type Villa
Opført 2016
Energimærke A2015

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering