Luk fuldskærm
Brøndagervej 18, 4736 Karrebæksminde
Drømmer I om en dejlig landejendom i idylliske landomgivelser med naturen som nærmeste nabo og de mest fantastiske solnedgange, som kan nydes ved ejendommens egen lille sø?

Her kan den dejlige villa på 215 kvadratmeter med godt 3 ha jord og en fremragende udsigt til de omkringliggende marker blive din. Den oplagte mulighed, for at nyde livet på landet og med gode muligheder for den hesteinteresserede familie.

Du bliver budt velkommen indenfor i villaens fine hall med trappe op til 1. salen og god plads til overtøjet. Herfra vil du kunne tilgå alle stueetagens opholdsrum, blandt andet husets store, lyse vinkelstue der er indretningsvenlig og har dejlig udsigt til den nærliggende natur.

Husets køkken finder du i midten af boligen og er af god størrelse. Her har du bordplads på begge sider, som er optimalt, når man har gang i madlavningen. Køkkenet er i gode, lyse materialer og er særdeles velholdt. Her finder du også et godt viktualierum. Fra køkkenet er der adgang til en hyggelig og lys spisestue, mens der også er udgang til en hyggelig østvendt terrasse. I både spisestue og stuen er der gulvvarme. Stueplan rundes af med et badeværelse og et godt bryggers med egen indgang.

På 1.sal kommer du op på en repos, hvorfra du har adgang til alle 1. salens rum. Her venter et stort soveværelse med altan mod syd med plads til et lille bord og stole. Derudover er der 3 gode værelser og endnu et badeværelse.

Ejendommen er godt isoleret med energimærke C og opvarmes via jordvarmeanlæg.

Til ejendommen hører endvidere en stor dobbelt garage og en lille maskinbygning/udhus.

Ejendommen er placeret blot 5 min fra Karrebæksminde, hvor du vil finde indkøbsmuligheder og de lækre strande på Enø og Vesterhave. Derudover vil børnene blot have en lille cykeltur på 5 min til Lille Næstved Skole afd. Karrebæk. Skal man en smut til Næstved, kan dette klares med en køretur på 15 min.

Lyder denne flotte landejendom med flotte omgivelser som noget for dig - Så kontakt os på 21 122 123 for en fremvisning.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 215 m2
Antal rum 6
Etager 0
Grund 32847 m2
Garage 72 m2
Udhus 50 m2
Sagsnummer 2736-645
Type Villa
Opført 1914
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering