Luk fuldskærm
Brandelev Stationsvej 6, 4700 Næstved
Superflot villa på hele 310 kvm, som har gennemgået en gennemgribende renovering og modernisering gennem de senere år.

Ejendommen er velindrettet med mulighed for selvstændig lejlighed på 1. sal, således at ejendommen er ideel til 2 generationer, vennepar, eller studerende, som vil kunne bo under samme tag, og alligevel i hver sin bolig. Desuden vil lejligheden kunne udlejes. Boligen vil også være ren luksus for den store sammenbragte familie, der ønsker masser af plads at boltre sig på, såvel inde som ude.

Ejeren har anvendt kvalitetsmaterialer, og ejendommen fremstår i dag~lys og i moderne stil, men også med stor respekt for den oprindelige ejendom, hvor der er højt til loftet, hvide lofter, og flotte bræddegulve.

Indeholder entré, stort lyst køkken fra 2021 med grebsfri elementer og kvalitetshvidevarer, stor spiseplads og udgang til dejlig morgenterrasse, som ligeledes er anlagt i 2021. 4 gode værelser. Badeværelse med kar og brus. Bryggers med masser skabsplads, vaskemaskine og pillefyr. Stor lys herskabelig vinkelstue, med udgang til sydvendt terrasse og lukket have.

Hovedindgang med entré og nydelig trappe til 1. sal. Repos.~ 2 stuer en suite, Stort værelse med lysindfald fra skråvinduer. Flot badeværelse med bruseniche.
Pænt køkken med kompositbordplader, spiseplads og viktualierum. Overalt i boligen er der, det skønneste lysindfald. Herudover dobbelt garage, værksted.

Udenfor venter den skønne natur, med flot velanlagt lukket have, med staudebede, rosenbede og store træer, på 1890 kvm stor grund.
2 store terrasser med læ, samt en stor præsentabel flisebelagt indkørsel med plads til mange biler.

Brandelev er placeret ca. 15 minutters kørsel fra Næstved, hvor i finder skoler, daginstitutioner, fritidsinteresser og mange muligheder for indkøb.
Går turen mod København er der blot 12 minutters kørsel til motorvejen.
I Brandelev er der desuden jævnligt aktiviteter for store og små i det lokale forsamlingshus. Derudover er der et udendørs areal til fælles arrangementer.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 310 m2
Antal rum 7
Etager 0
Grund 1890 m2
Garage 40 m2
Sagsnummer 2736-744
Type Villa
Opført 1906
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering