Luk fuldskærm
Borgvej 18, 7620 Lemvig
Imellem Lemvig og Struer i Gudum finder du denne landejendom, der fremstår flot med velholdt stuehus og udbygninger. Her er gode uderum på den dejlige grund med randbevoksning, der giver god læ og alligevel lader lyset komme ind på grunden.

Huset er godt beliggende på grunden og med flise terrasser. Beliggenheden er god med masser af natur i nærområdet og der er kun få km til stranden ved Nissum Bredning.

Indretning stuehus:
Entre med adgang til det store bryggers, hvor der er trappe til 1. sal med mulighed for udnyttelse til bolig, lille fordelingsgang giver adgang til værelse og badeværelse, vel indrettet køkken med spiseplads, 2 dejlige stuer med dobbelt franske døre, fra stue adgang til værelse, soveafdeling med lille gang, 2 værelser og badeværelse

Rigtigt gode udbygninger med værksted, garage og super gode opbevarings muligheder. Bryggers, entre, køkken/alrum, badeværelse og lille badeværelse er med gulvvvame og ejendommen opvarmes med pillefyr.

Huset er klar til indflytning på landet ved Gudum, som udover hyggeligt landsbymiljø med godt sammenhold også byder på busforbindelse og indkøbs muligheder i nærliggende Nørre Nissum eller Fabjerg.

Samtidig har du mulighed for at nyde naturen i Klosterheden, Danmarks tredjestørste skovområde,. Her bygger de vilde bævere dæmninger, mens kronvildet majestætisk bevæger sig rundt mellem træerne. Du kan tage en tur rundt i plantagen enten som gå- eller løbetur eller på cykel

Har du brug for en flot vedligeholdt bolig i Nordvestjylland uden bopælspligt (kan brugs som flexbolig) skulle du stille skarpt på dette bolig tilbud og bestille en fremvisning hos Liselotte og Mogens i BoligOne - Velkommen på Borgvej 18.

Information om boligen

Bolig 120 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 2107 m2
Udhus 30 m2
Sagsnummer 801-2512
Type Villa
Opført 1895
Energimærke E

Liselotte Kragh

Indehaver - salg og vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering