Luk fuldskærm
Bogensevej 61 st tv, 4700 Næstved
Leder du efter en lys og venlig bolig, så lad os vise dig denne dejlige 2-værelses lejlighed beliggende i stueetagen i et eftertragtet område i Næstved. I tilkøb får du en skøn udsigt til grønt område fra den nydelige sydvendte fliseterrasse med masser af sol.

Beliggenheden er i top med det meste lige i nærheden, ligesom der er godt stisystem, der forbinder området med både supermarked, uddannelsesinstitution og idrætshal. Alt sammen kan nås indenfor ca. 5-10 minutters gang fra boligen. Busstoppested er ca. 150 meter fra boligen og derudover er der gode parkeringsmuligheder til egen bil, tæt på ejendommen.

Boligen indeholder en god lys entré, med skabsplads og plads til overtøjet. Herfra kan du tilgå boligens rummelige og lyse stue, der bliver beriget med sollys fra det store vinduesparti. Stuen har plads til indretning af sofaafdeling og en lille kontorplads og har udgang til den gode sydvendte fliseterrase.

Boligens velholdte køkken tilgås via stuen og er holdt i lyse materialer. Her er god plads til etablering af et spisested.
Derudover byder boligen på et godt soveværelse, der har en god størrelse og med indbyggede skabe.
Til sidst får du glæde af fint badeværelse, med lyse klinker på gulv og væg.

Lyder denne 2-værelses lejlighed som noget for dig - Så kontakt os på tlf. 21 122 123 og få en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 76 m2
Antal rum 2
Etager 1
Pulterrum 8 m2
Sagsnummer 2736-567
Type Ejerlejlighed
Opført 1974
Energimærke D

Magnus Kristensen

Ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering