Luk fuldskærm
Bogensevej 35 st 193, 4700 Næstved
Har I skruet hænderne ordentligt på og leder I efter en lys bolig med mulighed for at sætte jeres eget præg, så lad os vise jer denne 4-værelses lejlighed beliggende i stueetagen i et eftertragtet område i Næstved.

Beliggenheden er i top med det meste lige i nærheden, ligesom der er godt stisystem, der forbinder området med både supermarked, uddannelsesinstitution og idrætshal. Alt sammen kan nås indenfor ca. 5-10 minutters gang fra boligen. Busstoppested er ca. 150 meter fra boligen og derudover er der gode parkeringsmuligheder til egen bil, tæt på ejendommen.

Boligen trænger til en kærlig hånd og indeholder en god gang med skabsplads og plads til overtøjet. Herfra kan I tilgå alle boligens rum. Den rummelige og lyse stue bliver beriget med sollys fra det store vinduesparti. Stuen har plads til indretning af både sofa- og spiseafdeling og har udgang til den sydvendte udestue, hvor der er mulighed for at åbne op til en terrasse hvis dette ønskes i stedet.
Det originale køkken er af god størrelse og byder tilmed på en mindre spiseplads.

Derudover byder boligen på 3 gode soveværelser, der har en god størrelse og har indbyggede skabe. Badeværelset er i dag indrettet med badekar.

Lejligheden ligger i ejerforeningen Terrassehaven, der rummer i alt 324 ejerlejligheder i det sydlige Næstved og er en af Næstveds største ejerforeninger. Til hver lejlighed hører der et kælderrum og mulighed for at vaske tøj i den fælles vaskekælder.

Udendørsarealerne tæller en flot god legeplads, hvor børnene kan boltre sig, samt gode bakker til at kælke på om vinteren. Ydermere kan du også finde en tennisbane og en fodboldbane til fri afbenyttelse.

Lyder denne 4-værelses lejlighed som jeres næste hjem, så kontakt os på tlf. 21 122 123 og få en fremvisning.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

ÅBENT HUS

27 september 16:00 - 17:00

Information om boligen

Bolig 101 m2
Antal rum 4
Etager 0
Sagsnummer 2736-710
Type Ejerlejlighed
Opført 1973
Energimærke C

Magnus Kristensen

Ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering