Luk fuldskærm
Bogensevej 21 1 246, 4700 Næstved
Går du og leder efter en dejlig 2 værelses lejlighed med skøn altan der byder på en flot udsigt?
Så bør du kigge nærmere på denne gode lejlighed placeret i det sydlige Næstved.

Du bliver budt velkommen indenfor i en flot og rummelig entre, hvor der er god plads til et skabsarrangement, hvor overtøjet kan opbevares.

Fra entreen er der adgang til lejlighedens til lyse stue og boligens badeværelse. I stuen er der fin plads til indretning af både sofaafdeling og spiseafdeling. Stuen ligger i åben forbindelse med lejlighedens gode køkken.

Fra stuen er der direkte udgang til lejlighedens sydvendte altan og soveværelset. Altanen er gennemgående i hele lejlighedens længde og du har den dejligste udsigt over området. Soveværelset pt. mindre end oprindeligt grundet en skillevæg, men denne kan nemt fjernes for at få mulighed for den oprindelige størrelse af soveværelset.

Fra entreen tilgår du lejlighedens badeværelse, der fremstår lyst med hvide klinker og badekar.

Lejligheden ligger i ejerforeningen Terrassehaven, der rummer i alt 324 ejerlejligheder i det sydlige Næstved og er en af Næstveds største ejerforeninger.
På området finder du gode parkeringsforhold, hvor det er muligt at leje carport eller garage, hvis der er en ledig. Du kan parkere cyklen ved indgangene til blokkene, i kælderen eller de aflåste cykelskure. Til hver lejlighed hører der et kælderrum og mulighed for at vaske tøj i den fælles vaskekælder.

Udendørsarealerne tæller en flot god legeplads, hvor børnene kan boltre sig, samt gode bakker til at kælke på om vinteren. Ydermere kan du også finde en tennisbane og en fodboldbane til fri afbenyttelse.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 48 m2
Antal rum 2
Etager 1
Altan 16 m2
Sagsnummer 2736-685
Type Ejerlejlighed
Opført 1973
Energimærke C

Magnus Kristensen

Ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering