Luk fuldskærm
Bjørnsknudevej 13, 7130 Juelsminde
Arkitekttegnet, rummelig villa, som er opført i bedste materialer med en attraktiv beliggenhed ca. 125 meter til sandstrand.

Villaen byder dig velkommen i en flot hall med svungen trappe til 1. sal.

Husets hjerte er stuen, som både rummer spise- og tv-afdeling. Her er brændeovn til de kolde vinteraftener, samt store vinduespartier, der giver et godt lysindfald. Fra stuen er der udgang til flere terrassemiljøer, hvor solen kan nydes fra morgen til aften.

Lækkert køkken med alt i hårdehvidevarer. Her er granitbordplade, god skabsplads og udgang til en skøn ugeneret solgård.

Der er gulvvarme i hele stueplan og indeholder endvidere lyst gæstetoilet, rummeligt byggers samt passage/udestue med direkte adgang til den dobbelte garage, så man kan komme tørskoet hjem med indkøb.

1. sal indeholder repos samt 2 store børneværelser med kviste og loft til kip. Her er soveværelse med skabsvæg, og et lækkert badeværelse med hjørnespa, væghængt toilet og stor bruseniche.

Udover en fantastisk villa er der en dobbelt garage på 49 m2 med depot og gode værkstedsforhold.

Haven er lukket, vedligeholdelsesvenlig med flere hyggelige terrassemiljøer. Her er flere frugttræer som skaber de bedste forudsætninger for børn og leg.

Juelsminde er kendetegnet ved den maritime havn, de børnevenlige strande, naturlegeplads og den hyggelige bymidte med flere spændende forretninger/cafeer, gode indkøbsmuligheder, spisesteder og et aktivt foreningsliv. Via stisystemer ledes man til skole, vuggestuer, børnehaver og idrætshal med fitnesscenter og idrætsfaciliteter. Juelsminde ligger meget naturskønt, og hvad enten du er til lystfiskeri, MTB, Padel, golf, tennis eller en flot gåtur i skoven eller langs vandet, så har byen det hele.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 198 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 1386 m2
Garage 49 m2
Sagsnummer 27352259
Type Villa
Opført / Ombygget 2006 / 2006
Energimærke A2010

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering