Luk fuldskærm
Bjarkesvej 5, 4200 Slagelse
Nu kan vi byde velkommen til denne nydelige villa, placeret på en lukket stikvej og med god plads til den store familie.

Boligen byder på hele 164 kvadratmeter, fordelt på 2 plan og dertil en carport med tilhørende skur på i alt 40 kvadratmeter, som byder på både god plads til bilen og mulighed for værksted eller eventuelt hobbyrum. Boligen opvarmes med fjernvarme.

Fra adressen vil I have kort afstand til både indkøb og busstoppested. Cyklen kan nemt tages til uddannelsesinstitutioner eller bymidten, hvor der venter jer masser af café- og shopping muligheder samt togforbindelser mod København.

Inde venter jer i stueplan to store stuer med åben forbindelse til køkkenet. Der er i den ene stue installeret en luft til luft varmepumpe og stuerne byder sig til med gode indretningsmuligheder af både sofa- og spiseafdeling. Det store og lyse køkken med gulvvarme byder på masser af skabsplads og udgang til den sydøst-vendte fliseterrasse, hvor mange gode solskinstimer kan nydes. Stueplan rummer ydermere et godt bryggers med udgang mod garagen, et stort soveværelse hvor der er adgang til husets badeværelse med bruseniche og en mindre entré. Både entré, badeværelse og bryggers er udstyret med gulvvarme.

1. sal nås via opgang fra den ene stue og her kommer i op til en fin fordelingsgang, som giver adgang til 3 værelser, som alle er af god størrelse.

Udover garagen og fliseterrassen, så venter også den mindre sydvendte have udenfor.

Kunne denne fine villa måske være jeres næsten hjem? Kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og bestil en fremvisning.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 164 m2
Antal rum 6
Etager 1
Grund 581 m2
Garage 40 m2
Sagsnummer 2853-039
Type Villa
Opført 1900
Energimærke C

Magnus Kristensen

Ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering