Luk fuldskærm
Birkevej 27, 8700 Horsens
Denne spændende ejendom er beliggende i Dagnæs, med kort afstand til skole, indkøb, fritidsaktiviteter samt offentlige transportmuligheder. Horsens bymidte nåes ligeledes indenfor få minutter på cykel. Er du til frisk luft og naturoplevelser, findes Planetstien (Boller stien) der fører til et fantastisk rekreativt område ved fjorden og Boller skov, næste udenfor døren.

Villaen har gennemgået en total renovering i perioden 2020 - 2021, således boligens 163m2 fremstår moderne og stilrene.

Der er bl.a. gulvvarme i hele huset inkl. bruseniche samt skiftet til træ/alu vinduer. Kort sagt; alt er næsten skiftet, med undtagelse af ydervægge og taget som er renset og malet. Der er gennemgående lysdæmpende spots i hele huset. Desuden er der fjernvarme og kloakseperaret.

Det store opholdsrum, som indbefatter køkken, alrum og stue, indbyder til samvær for hele familien. Sælger har indsat lækkert køkken fra HTH med AEG hvidevarer og den røde tråd er ikke at tage fejl af. Køkkenet har masser af skabsplads, en garage til robotstøvsuger samt en køkken-ø med LED belysning.

HTH inventaret fortsætter både på badeværelse og i bryggers - samt på værelserne hvor der er indbyggede HTH skabe. Via fordelingsgangen, med den moderne NEW YORKER dør, er der adgang til 2 store børneværelser.

Fra den store stue er der direkte adgang til den delvist overdækkede terrasse og de store vinduer mod haven giver et flot lysindfald.

Foruden soveværelset og de 3 gode børneværelser, er her et eksklusivt badeværelse med væghængt toilet og stor bruseniche.

Lyst bryggers med god skabsplads og fjernvarmeinstallation.

Udover en skøn ejendom er der gode parkeringsforhold, samt en dobbelt carport med tilhørende udhus.

Haven er lukket og vedligeholdelsesvenlig med et hyggeligt solrigt terrasse miljø.

En have der egner sig perfekt til børn og leg.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 163 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 1031 m2
Carport 30 m2
Udhus 20 m2
Sagsnummer 27352238
Type Villa
Opført 1927
Energimærke C

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering