Luk fuldskærm
Bannestrupparken 58, 7500 Holstebro
På en stille, børnevenlig vej i Tvis venter denne villa på at slå dørene op for nye ejere. Her kan du glæde dig over en super flot bolig, hvor du blandt andet får et stort, lyst stueplan med lækkert nyere køkken/alrum og bryggers, begge med hvidt inventar. Stueplanet rummer også en stor stue med udgang til delvist overdækket sydvendt terrasse med belægningssten, samt 1 værelse.

Fra alrummet er der trappe til 1. sal, hvor husets funktionalitet understreges af de 2 værelser og et gavl rum mod syd, som både kan indrettes som stue eller værelse og der er udgang til altan.

Udover at du har mulighed for indretning af 4 soveværelser får du i stueplan et lækkert stort badeværelse med nyere inventar og et badeværelse på 1. sal med badekar.

Oven i hatten får du en nem, velanlagt have med en skøn, sydvendt terrasse og prikken over i et er bestemt den gode beliggenhed tæt på hverdagens fornødenheder og hurtig adgang til den nye Holstebro motorvej. Fra vejen præsenterer villaen sig flot med en rød flammet murstensfacade, vedligeholdelsesfrie træ/alu-vinduer samt et nydeligt cementstenstag. Med til huset følger en god, muret carport, hvorfra der er adgang til redskabsrum.

Når haven skal beskrives kan man ikke komme uden om, at nævne de gode uderum og ikke mindst træterrassen mod vest, vil du sikkert komme til, at sætte stor pris på. Der er udgang til terrassen fra glaspartiet i alrummet.

Huset ligger i et velfungerende, lille lokalsamfund med et godt sammenhold. I byen finder du både indkøbsmuligheder, skole, børnehave samt kultur- og idrætscenter. Endelig har du en køretur på blot 11 minutter til Holstebros hyggelige midtby med unikke shopping muligheder.

Lyder dette som et match? Så glæder vi os til at byde dig velkommen på Bannestrupparken 58, Tvis.

Information om boligen

Bolig 194 m2
Antal rum 5
Etager 2
Grund 915 m2
Carport 43 m2
Sagsnummer 801-2463
Type Villa
Opført / Ombygget 1978 / 1986
Energimærke C

Mogens Kragh

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering