Luk fuldskærm
Bakmøllevej 111, 9430 Vadum
Området:
På Bakmøllevej 111 mellem Nørhalne og Vestbjerg ligger denne fine og moderniserede landejendom. Stuehuset er indrettet i 1½ plan, og rundt om ses den anseelige grund på to hektar, der i kombination med udbygningerne blandt andet kan anvendes til hestehold. Inden for bare en kilometer er der skole, pasningstilbud og idrætsfaciliteter, mens I samtidig er tæt på flotte, grønne skove og det åbne marklandskab. Den nærmeste dagligvarebutik (Dag'li Brugsen) findes i Nørhalne, og endelig er det værd at bemærke, at det ikke tager mere end et kvarter at køre til Aalborg.

Bæredygtighed:
Ejendommen er i de seneste år moderniseret, og der er lagt særlig vægt på, at løsningerne er bæredygtige. Således opvarmes huset af en varmepumpe, et solcelleanlæg samt fastbrændselsfyr. Med relativt få midler kan ejendommen gøres selvforsynende og CO2-neutral. Jorden har desuden været dyrket økologisk gennem 15 år uden anvendelse af sprøjtemidler og kunstgødning.

Indretning:
Stuehuset fremstår pænt og nydeligt allerede udefra med sin hvide facade, og som I træder inden døre, fortsætter stilen. Det samlede beboelsesareal er på 144 veldisponerede kvadratmeter, som i stueplan centrerer sig omkring den anseelige stue og køkken-alrummet. De to rum er placeret i åben forbindelse, og mens lyset strømmer ind gennem sprossevinduerne i opholdsrummet, ses et klassisk landkøkken i det tilstødende. Etagen afrundes af et stort lækkert badeværelse med hjørnespa, mens førstesalen indeholder fire lyse regulære værelser, som nås via en fordelingsgang.

På den vestlige side af huset tilgodeses I af en solrig terrasse, og gårdspladsen indrammes af to store udbygninger, der kan tjene til et hav af formål. I den ene ses en stald med blandt andet to hestebokse, mens den modsatte blandt andet indeholder gildesal, badeværelse og grovkøkken.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 144 m2
Antal rum 5
Etager 2
Grund 20253 m2
Udhus 200 m2
Sagsnummer 843-1432
Type Villa
Opført 1927
Energimærke D

Mogens Vinther

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering