Luk fuldskærm
Bakkevej 11, 4684 Holmegaard
På Bakkevej 11 i familievenlige omgivelser i Fensmark, finder I denne flotte og velholdte villa. Her kan I få fornøjelsen af 125 kvm bolig der fremtræder i indflytningsklar stand og med et skønt ude miljø samt 77 kvm kælder, der fremstår med gode muligheder. Modernisering må påregnes.

Ejendommen er utroligt velholdt, både ude som inde og har en super planløsning, der byder på store og åbne fællesområder. Villaen indeholder blandt andet en stor lys stue, med fint lysindfald og er særdeles indretningsvenlig. Her er udgang til den overdækkede del af den sydvendte træterrasse.

I god forbindelse med stuen er køkken/alrummet, der består af et tidsløst køkken med lyse elementer og mørk bordplade samt med plads til en spiseplads til familien. Fra alrummet er der via dobbeltdør udgang til træterrassen, så man nemt kan flytte sine måltider ud i solen.

Dertil 3 gode værelser, et flot badeværelse med lyse elementer og en god entre med plads til overtøjet og trappe til kælderen. I kælderen er 4 disponible rum og et bryggers.

Dertil kommer det dejlige udemiljø i den sydvendte have, der har dejlig beplantning af bede, buske og træer. Den dejlige træterrasse er særdeles solrig og bliver hurtigt sommerens samlingssted. Til dage med lidt vind er det oplagt at rykke i orangeriet og stadig kunne nyde haven. Derudover er forhaven belagt med fliseareal og en stor flisebelagt indkørsel.

Ejendommen er beliggende på en rolig villavej lige midt i Fensmark. Herfra vil du ikke have langt til nogle af hverdagens gøremål, da skole, daginstitution, indkøb og fritidsaktiviteter ligger i gåafstand. Derudover byder Fensmark også på fine natur omgivelser i form af Holmegaard Mose og Stenskoven.

Information om boligen

Bolig 125 m2
Kælder 77 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 1544 m2
Udhus 12 m2
Sagsnummer 2736-878
Type Villa
Opført / Ombygget 1947 / 1976
Energimærke D

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering