Luk fuldskærm
Bakkedraget 2, 4200 Slagelse
Enestående udsigt - Dejligt sommerhus

Her får du et velholdt sommerhus med en dejlig, stor have samt en stor terrasse mod syd med en skøn udsigt over Storebælt med broen og over det smukke landskab i øvrigt.

Sommerhuset, der har 6 sovepladser, indeholder: Stor dejlig vinkelstue med varmepumpe og brændeovn. Dejligt lyst spisekøkken med havudsigt - i åben forbindelse med stuen og med udgang til overdækket træterrasse. Soveværelse med trægulv. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Fordelingsgang med adgang til et værelse og garagen. Hertil kommer et disponibelt rum, der er indrettet som gæsteværelse.

Ejendommen er beliggende i et roligt område med kun 5 minutters gang til fin badestrand, hvor der også er fælles badebro for grundejerforeningen. Her er en dejlig natur med mange gode muligheder for gåture.

Fra ejendommen er der ca. 10 minutters kørsel til Slagelse,

Kontakt Lars Eriksen på telefon 3190 0505 eller på mail [email protected] for en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 68 m2
Antal rum 2
Etager 0
Grund 1229 m2
Carport 21 m2
Sagsnummer 2736-316
Type Fritidshus
Opført 1979
Energimærke

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering