Luk fuldskærm
Bakkebøllevej 138, 4760 Vordingborg
Drømmer du om en bolig, hvor du kan få lov til at sætte dit eget præg? Så kan Bakkebøllevej 138 måske være noget for dig. Her får du mulighed for at bo for dig selv, lidt ude på landet.

Fra adressen vil du have ca. 10 min. kørsel til Vordingborg. Indkøbsmuligheder finder du i Nyråd eller Vordingborg som er de nærmeste byer. Også her vil det være muligt at finde sportsmuligheder, fitness og kultur. Ejendommen har flot udsigt til marker, som ligger rundt om ejendommen.

Du bliver budt velkommen i en stor entre/fordelingsgang, hvor der er god plads til opbevaring af overtøjet. Herfra kan du tilgå husets køkken, som fremstår lyst og med mørke materialer. Køkkenet er i en åben forbindelse til stuen, hvilket skaber et godt opholdsmiljø, som nemt kan blive familiens samlingssted. Stuen er af en fin størrelse og har derfor både plads til etablering af en spiseafdeling og en sofaafdeling, hvor der kan hygges. Fra stuen kan du tilgå et af de to værelser i stueplan, mens det andet kan tilgås fra entreen/fordelingsgangen. Derudover vil du få glæde af et stort badeværelse og et disponibelt rum.
På 1. salen, som tilgås via trappe i stuen, finder du 2 gode værelser, som begge har små hyggelige hemse.

Lyder denne bolig med god udsigt og mange muligheder som noget for dig, så kontakt os på tlf. 21 122 123.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 162 m2
Antal rum 3
Etager 2
Grund 683 m2
Udhus 10 m2
Udhus 12 m2
Udhus 20 m2
Sagsnummer 2736-434
Type Villa
Opført 1929
Energimærke E

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering