Luk fuldskærm
Aspebakken 1, 4305 Orø
Et hyggeligt sommerhus på 72 kvm med et 33 kvm udhus, der muligt kunne indrettes til anneks. Sommerhuset ligger i 2. række til fjorden og det ligge et godt niveau over normal vandstand i fjorden. Der er en nem fin have med et stort flisebelagt indkørselsparti og en stor træterrasse på bagsiden.
Huset er indrettet med entre med garderobe. Nyere badeværelse med bruser. Nydeligt køkken med udgang til indkørslen. Stuen er i åben forbindelse til køkkenet og der er fra stuen udgang til terrassen. I stuen er der brændeovn. Mellemgang med dør til værelse og soveværelse. Der kan kigges ud over fjorden fra terrassen.

Orø hører under Holbæk kommune og der sejler færge fra Holbæk til Bybjerg eller trækfærge fra Hammer Bakker i Hornsherred. På øen er der en varieret natur med mange stier rundt på hele øen. Der er også flere strande, hvor der kan bades og så er der ikke mindst masser af muligheder for fiskeinteresserede. Øen rummer også en skole, indkøbsmuligheder i Daglibrugsen, campingplads kirke, forsamlingshus og der foregår løbende aktiviteter både for gæster og de fastboende. Og for børnene - og de voksne, er der en naturskole med en del eksotiske dyr. Og så er der ingen støj fra en motorvej eller jernbane. Her er ro.......

Det tager ca. 50 min fra København at Østre Færge (Hammer Bakker), der sejler ca hvert 20 min.

Ring 52 11 19 06 eller send en mail til [email protected] for flere oplysninger eller en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 72 m2
Antal rum 3
Etager 0
Grund 1182 m2
Carport 33 m2
Sagsnummer 2002
Type Fritidshus
Opført 1965
Energimærke

Preben Markvardsen


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering