Luk fuldskærm
Askevej 2, 8700 Horsens
Villaen ligger nær det naturskønne og populære Nørrestrand. Her får du mulighed for at bo omgivet af den smukke og fredede natur, der indbyder til motion og rolige vandre- eller cykelture. Boligen ligger i bekvem afstand til Horsens centrum, der byder på et rigt handelsliv og mange cafeer og restauranter. Desuden er der nem adgang til skole, indkøb, flere daginstitutioner samt diverse sportsfaciliteter.

Ejendommen er med sin spændende indretning i forskudte plan og med masser af albuerum perfekt til såvel den store som den lille familie, med gode hobbyrum eller plads til liberalt erhverv mm.

Villaen fremstår løbende vedligeholdt - den er indflytningsklar, samtidig med at ny ejer også har mulighed for at sætte eget præg hvis ønsket.

Ejendommen fremtræder med flot sort zinkbeklædning på stern, og et dejligt lysindfald fra de store vinduespartier.

Huset har gennemgået en større renovering i 2005/06 med blandt andet udskiftning af vinduer og døre, trægulv i blandt andet i stuen, brændeovn, efterisolering samt pudsning af facaden mm. Endvidere er ejendommen separatkloakeret, og opvarmes med fjernvarme. Bemærk flot energimærkekarakter 'C'. Køkkenet er velindrettet, fra 1999 og med ovenlysvindue.

Villaen indeholder entré/fordelingsgang, 5 gode værelser samt walk-in-closet og depotrum, hele 3 badeværelser med separate brusenicher, stor indretningsvenlig stue med udgang til stor sydvendt terrasse, og stort køkken/alrum. I underetagen (høj kælder) haves et stort disponibelt rum med et hav af anvendelsesmuligheder f.eks. kontor, hobby-/aktivitetsrum, hjemmebiograf, hjemmeerhverv eller andet.

I tilknytning til villaen ligger carport med adgang til bryggers/vaskerum og med plads til vaskemaskine og tørretumbler, samt værksted. Et stort orangeri forlænger sommeren i haven eller bruges som drivhus. Haven kræver et minimum af vedligeholdelse og byder på flere hyggelige miljøer samt 60 m2 fliseterrasse.

Alt i alt en spændende villa til den pladskrævende familie som søger villaen med "kant" -

Information om boligen

Bolig 195 m2
Kælder 68 m2
Antal rum 6
Etager 2
Grund 1178 m2
Carport 25 m2
Udhus 35 m2
Drivhus 36 m2
Sagsnummer 27352061
Type Villa
Opført 1965
Energimærke C

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering