Luk fuldskærm
Appenæs Bygade 91, 4700 Næstved
Nu kan vi byde velkommen til denne flotte murermestervilla, der byder på 132 kvadratmeter fordelt på 2 plan, med beliggenhed i Appenæs, et af Næstved mest eftertragtede områder, hvor du kan få glæde af flot natur og en placering tæt på hverdagens fornødenheder.

Du bliver budt velkommen ind i husets entre og kan med det samme fornemme husets charme. Fra entreen kommer du ind i husets store og lyse stue, der indbyder til hygge foran brændeovnen og i sofaafdelingen. Husts store køkken/alrum tilgås fra stuen og er ligeledes lyst. Køkkenet er af gode lyse materialer og rummer plads til at flere kan stå og kokkerere dagens måltider. I alrummet finder du også god plads til at etablere familiens spiseafdeling. Fra køkkenet er der udgang til en god sydøst-vendt træterrasse og den lukkede hyggelige gårdhave, hvor det vil være oplagt at nyde sine måltider i løbet af sommeren.
Til sidst finder du et godt gæstetoilet, som tilgås fra entreen, hvor også trappen til 1. salen befinder sig.
Til sidst finder du et godt gæstetoilet, som tilgås fra entreen, hvor også trappen til 1. salen befinder sig.

På 1. salen kommer du op i en fordelingsgang, hvorfra du kan tilgå begge de gode værelser og det fine badeværelse. Begge værelser har gode størrelser og er med fritlagte bjælker. Fra det største værelse, som må betegnes som forældresoveværelset vil du kunne få et kig til kanalen.

Beliggenheden placerer jer i et attraktivt område med både skole, daginstitution og indkøb i en radius af to kilometer. Har du børn i gymnasiealderen, vil Næstved Gymnasium og HF være placeret en cykeltur på 10 min fra ejendommen. Appenæs er ikke mindst eftertragtet for nærheden til vandet i Karrebæk Fjord og Susåens gamle udløb med det hyggelige miljø ved Jakobshavn samt den skønne natur og skovene ude på Appenæs Hoved og på Gavnø. Den smukke natur i området skal opleves med vandreture i det fri eller en "tur på fjorden". Gavnø kan nås på ca. 5 min, mens Næstved midtby vil kunne nås på ca. 10 min.

Lyder denne flotte murermestervilla som noget for dig, så kontakt os på tlf. 21 122 123 og bestil en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 132 m2
Antal rum 6
Etager 2
Grund 858 m2
Udhus 25 m2
Sagsnummer 2736-517
Type Villa
Opført 1900
Energimærke D

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering