Luk fuldskærm
Appenæs Bygade 62, 4700 Næstved
Nu kan vi byde dig velkommen indenfor, i denne flotte villa der byder på 99 gode kvadratmeter og en placering i Appenæs, et af Næstveds mest eftertragtede områder, som byder på flot natur og tæt placering på hverdagens fornødenheder.

Du bliver budt velkommen ind i en god entre, som også virker som fordelingsgang. Herfra bliver du ført direkte til husets hjerte i form af køkken/alrummet, der er etableret, så der er mulighed for at lave mad, mens børnene opholder sig ved spisebordet. Køkkenet fremstår lyst og velholdt og er i gode materialer. Fra alrummet kan du tilgå husets store lyse stue, som bliver beriget med sollys fra vinduespartierne. I stuen er der plads til indretning af sofakrog og en spiseafdeling. Til boligen får du to gode værelser, hvor det ene egner sig godt som teenageværelse, da dette tilgås fra bryggerset, som har egen indgang og en bruseniche. Det andet værelse kan også tilgås via bryggerset eller fra alrummet. Derudover får du glæde af et gæstetoilet og et flot badeværelse med bruseniche, som begge findes ved husets entre/fordelingsgang.

Beliggenheden placerer jer i et attraktivt område med både skole, daginstitution og indkøb i en radius af to kilometer. Har du børn i gymnasiealderen, vil Næstved Gymnasium og HF være placeret en cykeltur på 10 min fra ejendommen. Appenæs er ikke mindst eftertragtet for nærheden til vandet i Karrebæk Fjord og Susåens gamle udløb med det hyggelige miljø ved Jakobshavn samt den skønne natur og skovene ude på Appenæs Hoved og på Gavnø. Den smukke natur i området skal opleves med vandreture i det fri eller en "tur på fjorden". Gavnø kan nås på ca. 5 min, mens Næstved midtby vil kunne nås på ca. 10 min.

Lyder denne flotte villa som noget for dig, så kontakt os for en fremvisning på tlf. 21 122 123.

Information om boligen

Bolig 99 m2
Antal rum 4
Etager 0
Grund 709 m2
Garage 13 m2
Sagsnummer 2736-391
Type Villa
Opført 1953
Energimærke E

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering