Luk fuldskærm
Annebergvej 21 1 1, 9000 Aalborg
Lejligheden er beliggende i en flot højtbeliggende facaderenoveret ejendom med nyere tag (alt betalt af sælger) og på grænsen mellem Aalborgs charmerende vestby/Hasseris og byens centrum. Der er desuden gode vinduer fra 2004. Til ejendommen hører en stor parklignende have til fælles benyttelse. Ejendommen befinder sig for enden af en rolig og lukket stillevej lige op til et af byens mest attraktive villakvarterer.

Lejligheden er ideel som studielejlighed (forældrekøbsvenlig), da der er kort afstand til busser, nærbane og Aalborgs pulserende byliv med masser af gode spisesteder og kulturhuse.

Indretning: Dejlig lys fordelingsentre med plads til overtøjet. Stort velholdt badeværelse med terrazzogulv, hvide fliser, bruser og nyere sanitet. Soveværelse med indbygget arbejdsplads. Lækkert køkken i pæne hvide skabselementer med god skabsplads. Meget hyggelig stue med udgang til stor lækker altan, hvorfra du har udsigt over byens tage og den skønne have.

Lejligheden er nyistandsat med flotte nymalede hvide vægge og lofter samt flotte trægulve og fremtræder i absolut indflytningsklar stand. I kælderen finder du fælles vaskeri med nyere maskiner, eget pulterrum samt plads til cykelparkering m.m.

Lyder dette som noget for dig så ring 20 33 55 50 og bestil en uforpligtende fremvisning af denne unikke bolig allerede i dag.

Information om boligen

Bolig 53 m2
Antal rum 2
Etager 1
Sagsnummer 843-1411
Type Ejerlejlighed
Opført 1890
Energimærke D

Mogens Vinther

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering