Luk fuldskærm
Anemonevej 62, 4700 Næstved
I et dejligt ældre og nu børnevenligt villakvarter tæt på Næstved centrum og stationen ligger denne smukke villa og venter på sine nye ejere. Den gode centrale beliggenhed mellem Næstved Storcenter og Næstved By gør, at I er tæt på det meste, herunder butikker, caféer, indkøb, institutioner, skole, Herlufsholm idrætscenter, Herlufsholmskoven, Kalbyrisskoven og offentlig transport fra stationen, som blot ligger godt 1 km væk. Hertil kommer Næstveds nye svømmehal ganske tæt på jer.

Ejendommen er opført i 1962 og byder på hele 222 veludnyttede kvadratmeter og udfolder sig over to plan, fordelt med 162 kvm i stueplan og dertil en 60 kvm stor kælder, der kan bruges til flere formål, herunder garage.

Villaen byder på et herligt opholdsmiljø med en god stue, spisestue og en skøn udestue. Udestuen kan benyttes det meste af året og dets store vinduespartier sørger for godt lysindfald, så her venter mange gode timer på jer. Boligens køkken er et pænt lyst Kvik Køkken fra 2003 med nyere hårde hvidevarer. Køkkenet har direkte adgang til spisestuen, og det kunne måske for en ny kommende ejer være en mulighed at åbne lidt mere op ind til stuen. I stuetagen har vi endvidere entré/fordelingsgang med adgang til hele 4 gode værelser, gæstetoilet og lyst badeværelse med bruseniche (begge renoveret i 2011). Kælderen består i dag af gang, vaskerum/bryggers, depotrum/værksted samt lille viktualierum. Derudover har kælderen egen indgang lige ved garagen.

Udearealer er bestemt også helt i top med flot flisebelægning foran huset og nedkørsel til garagen. I den solrige sydvendte baghave, som primært består af græsplæne, nydes sommeren, og hvis det bliver for køligt, er udestuen helt oplagt til de hyggelige sensommeraftner med familien og gode venner.

Ejendommen er løbende fulgt med tiden og får bl.a. her i 2023 indlagt fjernvarme. Der er nyt flot tag fra 2020, og de fleste vinduer er udskiftet løbende. Huset har masser af charme tilbage fra den glade tid i 60`erne, herunder de flotte gamle hårdtbrændte gule mursten - som passer perfekt til taget, originale parketgulve i stue og værelser samt de mange flotte gamle skabe.

Lyder denne ejendom som noget for jer, så tøv ikke med at bestille en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 140 m2
Kælder 60 m2
Antal rum 5
Etager 2
Grund 784 m2
Sagsnummer 2736-897
Type Villa
Opført / Ombygget 1962 / 1973
Energimærke D

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering