Luk fuldskærm
Ahornvej 30, 4684 Holmegaard
Vi er glade for at kunne byde jer indenfor på Ahornvej 30 i Fensmark.

Her venter jer en flot bolig til den moderne familie. Boligen fremtræder med perfekt indretning og sælger har løbende vedligeholdt og optimeret boligen. Blandt andet er boligen blevet optimeret med flot køkken, der ligger i åben forbindelse til den store lyse stue, et flot badeværelse og gæstetoilet. Derudover er der udskiftet døre og vinduer i boligen.

Denne gulstensvilla, der er fra 1967 og ombygget i 1981 fremtræder overalt velholdt og ligger perfekt i roligt kvarter i Fensmark. Ejendommen opvarmes med Fjernvarme

Planløsningen er optimal for den aktive familie og indeholder et praktisk bryggers med egen indgang, et flot køkken med hvide grebsfrie elementer, integrerede hårde hvidevarer og en flot matchende bordplade. Køkkenet ligger i åben forbindelse til den indbydende og lyse stue. Fra stuen er der udgang direkte til en syd-vestvendt terrasse og villaens have.

Fra boligens fordelingsgang, hvor I kan glæde jer over god skabsplads, er der adgang til boligens gæstetoilet, det fine badeværelse med bruser samt de 3 gode værelser, hvoraf 2 af dem har gode indbyggede skabe.

Ude venter jer, en dejlig 705 kvm stor grund, fordelt med en skøn lukket have, en smuk flisebelagt indkørsel langs ejendommen samt god carport til parkering af bilen.

Lyder dette som noget for jer, så kontakt os for en fremvisning. Vi er klar alle ugens dage!
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 115 m2
Antal rum 4
Etager 0
Grund 705 m2
Carport 44 m2
Sagsnummer 2736-687
Type Villa
Opført 1967
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering