Luk fuldskærm
Åbrinken 49, 7550 Sørvad
Her kan præsenteres en villa i en klasse og stil udover det sædvanlige!

Villaens udtryk forener det spændende udtryk med det funktionelle på elegant vis. Her er store vinduespartier med super godt lysindfald og god boligindretning på 2 plan.

Materialevalget er med respekt for, at skulle passe til et træ hus, hvor indeklimaet har en special egenskab, når man bor i naturens eget materiale. Sansen for materialevalget går igen i carport og udhuse, som passer godt ind i det øvrige byggeri.

Selv ved en skyndsom og overfladisk betragtning afsløres boligens overordentligt høje standard, som blandt andet udmærker sig ved mange spændende finesser og bestanddele.

Villaen gemmer på 156 kvm fordelt over 2 plan. Huset er opført i gedigne materialer og indretningen er tilrettelagt med spændende løsninger, der gør huset charmerende og indbydende.

Allerede ved ankomsten til huset får man fornemmelsen af, at dette er et særligt hjem. En åben og indbydende grusbelagt gårdsplads og beliggenhed ud til åbne marker og natur gør dig straks klar til, at udforske dette boligtilbud.

Villaen er beliggende i mindre by, Sørvad, der ligger godt imellem de 2 byer med mange arbejdspladser - Holstebro og Herning - så pendler mulighederne er optimale. Byen er godt klædt på med skole, daginstitutioner, indkøb og et rigt udvalg af fritids tilbud med et aktivt foreningsliv. Der er masser af naturoplevelser i nærområdet, tag foreksempel på besøg i Præstbjerg Naturcenter med et varieret dyreliv og gode gå-tur-muligheder.

Det her er absolut en villa der skal ses - det er sjældent du får mulighed for, at erhverve en villa der er så unik som denne.

Ring til Liselotte og Mogens i BoligOne og bestil en eksklusiv rundvisning.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 156 m2
Antal rum 6
Etager 2
Grund 2156 m2
Sagsnummer 801-2626
Type Villa
Opført 2010
Energimærke B

Mogens Kragh

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering