Næsbyhave 57, 5270 Odense N

Hyggeligt rækkehus i det attraktive Næsbyhave

I flotte grønne rekreative omgivelser, passet af den veldrevne ejerforening, finder du dette overkommelige og lyse rækkehus på 76 m². Rækkehusene er fra 1966 er har et klassisk tidstypisk udtryk.

Ejendommen er let at holde. Både forhave og baghaven er anlagt som gårdhave, hvilket giver minimal vedligeholdelse og maksimal tid til at slappe af på en af de store terrasser. Terrassen i forhaven har morgen- og formiddagssolen. Terrassen i baghaven har solen fra ca. middag til den går ned.

Der er cykelafstand til stierne ved de skønne områder ved Stavis ådal, de gode handlemuligheder i Næsbys mange fødevarebutikker, skole, institution og meget mere.
Der er ligeledes kort afstand til TarupCenteret, der udover handlemulighederne også byder på station til Letbanen, der kommer i drift omkring årsskiftet.

Har man behov for bilen, så er der let adgang til Odins Bro samt ring- og motorvejsnettet.

Selve beboelsen er også lige til at gå til.
Huset er indrettet med åbent lyst køkken og klinkebadeværelse med brus. Huset rummer i dag 2 store værelser, hvoraf det ene tidligere har været 2. Man kan let opdele til de oprindelige 3 værelser igen.
Stuen er lys og rummelig og byder på mulighed for såvel spiseplads som sofahygge. Der er naturligvis et godt lysindfald fra, og adgang til, den hyggelige gårdhave mod vest.

Der er ved at blive indlagt Fibernet i rækkehuset.

Kontakt mig alle ugens dage foren fremvisning - telefonen er åben mellem 8 og 22.