Hindsholmvej 125, 5300 Kerteminde

Hyggeligt sommerhus med havudsigt.

I det skønne og attraktive Kerteminde, finder du denne lille perle af et sommerhus med skøn udsigt både til Storebælt og til åbne marker. Sommerhuset ligger på anpartsgrund, men der betales kun kr. 800,- til den veldrevne forening årligt. Det er fantastisk billigt.

Huset er opført i 1995 er er løbende vedligeholdt og fremstår pænt og kun med enkelte bemærkninger i tilstandsrapporten. De 48 velindrettede kvadratmeter rummer stue og køkken i åben forbindelse, hvor der er plads til både spise- og sofaplads. Fra stuen er der, udover skøn udsigt, udgang til terrasse, hvor du kan se nedover vandet. Her er også 2 gode soverum samt lækker overdækket terrasse med udsigt over åbne marker.
Til sommerhuset hører også rummelig garage samt redskabsrum.

Kerteminde er kendt for sine skønne strande, det hyggelige havnemiljø med sine fantastiske spisesteder og den charmerende bymidte, hvor man finder alt det, som man behøver. Udover stranden, byder Kerteminde på fantastiske naturoplevelser på vej op mod Fyns Hoved. De charmerende landsbymiljøer og de gode strande står nærmest i kø ved Hindsholm.


Område omkring Sybergland er også fantastisk og man kan sidde i de skønne omgivelser og få et kig ud mod en af Europas flotteste golfbaner.

Med sin naturskønne placering med under 25 min. kørsel til både Nyborg og Odense, er der ikke noget at sige til, at Kerteminde er et af de mest eftertragtede sommerhusområder på Fyn. Kom selv ud og få syn for sagen.

Kontakt mig allerede i dag for en fremvisning. Telefonen er åben alle dage fra 8 til 22