Solevadvej 43, 5690 Tommerup

Hus i landlige omgivelser - pæne rapporter

Med naturskøn beliggenhed i Solevad, ikke langt fra Bellinge og Tommerup, finder du dette skønne og overskuelige hus. Med sit boligareal på 109 m², er det oplagt til den lille familie eller den enlige, der ønsker at bo i fred og ro, men ikke langt fra hverdagens fornødenheder.
Overskuelig naturgrund på 1000 m² omkranser det hele og giver et væld af muligheder, hvad enten haven skal anlægges som prydhave, legeplads eller den bare skal have lov til at være "vild med vilje".

Huset fremtræder velholdt og der er ganske pæne rapporter på huset. Det skal særligt nævnes, at taget er lagt på i 2004 og der er miljøvenlig og billig opvarmning ved luft til vand varmepumpen fra 2019.

Huset byder på rummelig entré med lille garderobe og adgang til de fleste af husets rum. I den praktiske afdeling, er der godt vaskerum med vaskesøjle, viktualierum og depotrum, der har egen udgang til carporten, så du let kan komme ind med indkøb og lignende.
Husets badeværelse er oprindeligt, men står pænt med hvide vægfliser og terrazzogulv. Her er lyst værelse og rummeligt lyst soveværelse. Begge med indbygget skabsplads.
Lige op til stuen ligger pænt men ældre køkken, hvor der er mulighed for at lave en spiseplads, eller måske åbne op ind til den meget lyse vinkelstue, hvor der er gode muligheder for at lave en alrumsløsning.
Fra stuen er der, udover udgang til stor overdækket sydvendt terrasse, også et flot kig ud til den fuldstændigt ugenerede have.

Der er knap ca. 10 minutters kørsel til motorvejen og 15 til Odense C.

Kontakt mig for en fremvisning - Telefonen er åben alle ugens dage.