Vejruphuse 6, Gamby, 5471 Søndersø

Velholdt ejendom med tagbelægning fra 2020

Leder du efter en indbydende og flot moderniseret villa, hvor det meste er lavet for dig? Og helst til en overkommelig pris, i et ellers brandvarmt boligmarked?

Så har du måske fundet det helt rigtige. Med sine 126 m² er villaen overskuelig, men stadig rummelig.
Det hele fremtræder lyst og pænt og lige til at flytte ind i. Det ses tydeligt allerede når du træder ind i det rummeligt kombinerede entré og bryggers med gulvvarme. Her er der blevet god plads til både skabsplads og vaskefaciliteter. Fra entréen kan man også gå direkte ud i garage/værksted på ca. 25 m².
Køkkenet er med gulvvarme og fremtræder flot med sine hvide skuffefronter som kontrast til de mørke bordplader og de mørke flotte klinker, der går igennem ude fra entréen. Køkkenet er i delvis åben forbindelse med den lyse og hyggelige stue.
I stuen er der god plads til både langbord og sofaarrangement. Det klassiske parketgulv står flot til de hvide vægge og gipsloftet. Fra stuen er der udgang til den ugenerede og sydvestvendte have, der bliver en naturlig forlængelse af beboelsen om sommeren.
Der er også blevet plads til soveværelse og 2 gode værelser, ligesom der både er flot badeværelse med gulvvarme samt gæstetoilet.

Det hele ligger på en nem grund på 798 m², der primært er udlagt i græs og terrasser, hvor der er gode muligheder for hygge med familien. Man kan også hurtigt komme til boldbanerne, hvis man har behov for mere plads at boltre sig på. Man kan også boltre sig digitalt. Der er lagt Fibernet ind på ejendommen.

Alt dette er beliggende i gåafstand til Hårslev skole, hvor der også er børnehave. Der er under 10 min. til Bogense, med sit hyggelige havnemiljø, gode indkøbsmuligheder og caféer. Skal de på motorvejen, så er der kun ca. 10 min. kørsel, ligesom der kun er ca. 30 minutters kørsel til Odense.

Kontakt mig allerede i dag for en fremvisning - telefonen er åben alle ugens dage.